10-10-2009

12 Oktober


Na het ontbijt op 't terras, het was prachtig weer en een rondje door het centrum, zijn wij vertrokken richting Mosselbay. Hier een foto van een mooie Jacaranda boom.







Onderweg prachtige uitzicht over de indisch oceaan.



Daar aangekomen begon het te hozen! Storm en regen, daar ga je voor naar Zuid Afrika. Balen!




Gelukkig klaart het vrij snel op en wij konden de bruidsuite van de Santos Express krijgen. De Santos Express is een stil staande trein langs het strand van Mosselbay (30 meter van de zee) ingericht als restaurant en slaapplaats.






Er zijn vele slaap cabines maar ook een suite met alle comfort, douche en zelf eigen terras.









Gelunch in het restaurant, Marian had een quiche en ik nam opnieuw prawns met knoflooksaus.



















Daarna zijn wij naar de Mall geweest, een groot winkelcentrum waar ik korte broeken en een paar lederen Crocs heb gekocht. Koffie gedronken en weer terug naar de trein want het stormt en plenst weer.










In de bar hebben wij wat gedronken. Een aantal mensen waren een cricket wedstrijd aan het volgen. Ik begrijp er helemaal niets van maar de mensen waren echt enthousiast.




Vanaf het bed hadden een prachtig zicht op de zee, schitterend!

's avonds hebben wij weer in het trein restaurant gegeten beiden hadden bobotie besteld, wij moeten toch de Zuid Afrikaanse specialiteit proeven. Het is een gerecht op basis van gehakt, kerrie en kaneel, maar ik geloof dat er net zoveel boboties zijn als mensen die het klaar maken. Wij vonden het niet geweldig en hebben ook niet meer genomen.
Vroeg gaan slapen.

Geen opmerkingen: